Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Végzett a Nexpery 2. évfolyama

A Nexpery hallgatói sikeresen letették a szükséges vizsgákat, és immáron L2-es szintű tudással rendelkező szakemberként léptek ki a munkaerőpiacra.

A képzés 9 hónapja alatt a szakmai ismeretek elméleti és gyakorlati oktatásán felül ezúttal is nagy szerepet szántunk a soft skillek átadásának is, kiemelt figyelmet kaptak a „Nexpery stílushoz” elengedhetetlen erények, mint például a gyakorlati tudás, a csapatjáték, vagy az önállóság. 

Nagyon örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy az első évfolyamban végzett hálózati informatikus szakemberek már közel egy éve dolgoznak, és a visszajelzések alapján sikeresen megállták helyüket a partner vállalatoknál.  

Partnervállalatainkkal felvettük a kapcsolatot, és az egyeztetések már javában zajlanak hallgatóink elhelyezkedésével kapcsolatban. Általánosságban elmondható, hogy idén is nagy igény mutatkozik a frissen kikerült hálózati szakemberek iránt, hiszen, magas szintű tudással rendelkeznek, és gyakorlatilag azonnal bevethetők.

Hivatalosan L2-es szintet elérő hálózati informatikusokat képzünk, de gyakorlatban a nyitott pozíciók függvényében változatos munkakörökbe kerülhetnek a hallgatóink, mint: rendszermérnök, junior vezetéknélküli hálózati mérnök, Network Designer, L2 hálózati mérnök, DevOps engineer 

Amennyiben úgy érzed, hogy te is szeretnéd előre lendíteni az IT karriered és a hálózati informatika csodás pályájára lépni, várjuk jelentkezésed a 2020. október 05-én induló képzésünkre!

Emellett a másik oldalról is várjuk partnereink jelentkezését, hiszen a munkáltatói oldalról is lehetőség van becsatlakozni a programba, annak érdekében, hogy a nagyszerű lehetőségek, és a fiatal tehetségek könnyedén egymásra találjanak.

Jelentkezni itt tudsz: www.nexpery.hu

Share