Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Hálózati informatikus képzés újrafűzve!

Október közepén elindult a Nexpery 3. évfolyama. Idén 9 hallgató döntött úgy, hogy az informatikán belül a hálózatokkal szeretne komolyabban foglalkozni, mert, szerintük -és természetesen ebben csak megerősíteni tudjuk őket-, a szakmának van jövője, jól tudnak vele keresni és nem utolsósorban igen változatos munkát kínál. A jövő év közepén már L2-es hálózati informatikusként kezdhetik építeni karrierjüket, az őket tárt karokkal fogadó vállalatoknál. 

Az idei kurzus azonban merőben más, mint az eddigiek. Az előző évfolyamokon végzett hallgatóink visszajelzései és a kialakult vírushelyzet okozta megváltozott élethelyzetek miatt fontosnak tartottuk újragondolni a képzésünket. A végeredmény egy kiemelten erős szakmai tudást nyújtó, a leendő munkáltató vállalatok igényeihez maximálisan alkalmazkodó képzés lett.  

De nézzük, miben is változott idén a Nexpery? 

Munka mellett is elvégezhető a képzés 

Az eddigi nappali rendszert felváltotta a „levelezős” rendszer, amiben egy hétköznap délutáni online oktatáson és egy teljes szombati személyes oktatáson vesznek részt a diákok, e mellett pedig nagy mennyiségű videós és írott tananyagot osztunk meg velük. Így az új struktúrának köszönhetően diákjaink már munka mellett is belevághatnak IT karrierjük építésébe! A jövőben arra is lesz lehetőség, hogy a vállalatok a Nexpery-be irassák be azon kollégáikat, akik szeretnének elmélyülni és igazán gyakorlatias tudást szerezni a hálózatok világában. 

CISCO hangsúly 
 

A biztos, gyakorlati, szakmai tudásra, azaz a CISCO tananyagra helyeztük a hangsúlyt, egyéb soft-skill-ek fejlesztéséből pedig visszavettünk. Ezzel szem elött tartva, hogy a képzés a nappali rendszert feladva se legyen lényegesen hosszabb, az óraszámot a felére csökkentettük. 

IT-s előképzettségű hallgatók 
 

Az új Nexperyben, mivel a tananyag abszolút szakmai, a haladás tempója pedig igen gyors, olyan jelentkezőket vettünk fel, akik már rendelkeznek alap IT ismeretekkel. Ezzel biztosítjuk, hogy ne teljesen az alapoknál kelljen kezdenünk az oktatást. 

A Nexperyben megszerzett tudással hallgatóink változatos munkakörökben tudnak elhelyezkedni. Az előző évek tapasztalatai alapján, akár rendszermérnök, junior vezetéknélküli hálózati mérnök, Network Designer, L2 hálózati mérnök, vagy épp DevOps engineer  pozíciókban. 

Külön CCNP képzést is indítunk 

Május végén azok a szakma iránt érdeklődők, akik már rendelkeznek CCNA ismeretekkel, becsatlakozhatnak a Nexpery Cisco Certified Network Professional (CCNP) képzési moduljába. Sőt íly módon vállalatok kollegáit is várjuk hálózati ismereteik tovább fejlesztésére.  

Képzéseink 

Share