Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Légy részese a MagiCom közösségnek!

Tapasztald meg velünk az IT infrastruktúra építésével, tervezésével és üzemeltetésével kapcsolatos mérnöki és szervezési tevékenységeket. Ehhez megkapod a legkorszerűbb technológiai eszközöket és képzéstámogatást is, hogy fejlődhess!

Dolgozz és fejlődj nálunk!

Nagyvállalati környezet, kisvállalati rugalmassággal

Nálunk kiemelkedő szakmai támogatásra és versenyképes jövedelemre számíthatsz.
Várunk csapatunkba! Az IT mellett marketing, pénzügy és HR területre is várjuk jelentkezésed, akár diákként is!

Tekintsd meg nyitott lehetőségeinket!

Dolgozz és fejlődj nűéunk!
1,5 Mrd
Bevétel
70 fő
Munkavállalók száma
5 év
Átlagosan nálunk töltött idő
150
Képzések száma évente

HR csapat

HR csapatunk nap mint nap azon dolgozik, hogy a kiemelkedő munkaerőt összekapcsolja a vállalatok igényeivel, ahol mindkét fél számára kölcsönösen jövedelmező és hosszútávú együttműködés születhet. Fontosnak tartjuk, hogy a jelentkezésed első pillanatától érezd, nálunk nem csak egy jelentkező vagy a sok közül, ezért kiemelten kezeljük jelentkezésed és folyamatos visszajelzésre számíthatsz.

A csapat tagjai

Végh Júlia

HR és Szervezetfejlesztési vezető

Varga Elektra

IT Toborzó

Lukács-Sereg Nikolett

HR generalista

Gazdag Dóra

HR & Office Assistant

Kultúránk, értékeink

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb trendeket és megoldásokat az ICT iparág területén. Munkatársaink szaktudása a legnagyobb „értékünk”, munkájuk minősége egybeforr a MagiCom szolgáltatásaival.

Azt valljuk, a szervezet tulajdonosainak és alkalmazottainak is joga van a kiegyensúlyozott élethez, hogy a munka mellett saját és családjuk életét összhangba hozzák.

Lehetőségeink szerint egyénekként és szervezetként is igyekszünk hasznos tagja lenni a környezetünknek, támogatni a társadalmilag fontos cselekedeteket.

Díjak és elismerések

Az információ-technológiában a naprakészség nem elég, valódi versenyelőny csak úgy érhető el, ha a munkatársak és a szervezet képességei a holnapra fókuszálnak, ezért már ma példaértékűen, tudatosan invesztálunk e képességek alakításába.

Investors in people

16 éve Investors in People akkreditált szervezet vagyunk. Ezzel követendő példaképként szerepelhetünk a magyar gazdaság szereplői előtt, olyan cégként, amely nem elégszik meg a trendek követésével, hanem „csinálja” is azokat.

2016 Magyarország legkiválóbb vállalatai

Egy rendkívül fontos év volt számunkra 2016; elnyertük a Magyarország Legkiválóbb Vállalata címet is a szervezeti és egyéni képességek fejlesztése kategóriában. Az IIP Hungary és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara által díjazottak olyan cégek, amelyek figyelemre méltó szervezeti gyakorlatokkal mutatnak jó példát a gazdaság többi szereplőjének.

Karrierút

Egy valós eseményeken alapuló karrierút nálunk

Oktatás, képzés

A nálunk töltött idő alatt biztosítjuk kollégáink számára a lehető legtöbb lehetőséget a személyes fejlődésre. Így már csak munkatársainkon múlik, hogy mit hoznak ki a rendelkezésükre álló lehetőségből.
Főbb területek
 • Belső képzések
 • Karrier tanácsadás
 • Coaching
 • Webináriumok
 • Konferenciák
 • Belső – szakértő által megtartott –  tréningek
 • Nexpery
 • Belső – Online – felületek használata

Coaching

Szívesen segítünk kollégáinknak, ha elakadást éreznek a mindennapi munkájukban. Lehet az akár a munka és magánélet összehangolásának nehézsége, motiválatlanság, munkatárssal/vezetővel kialakult konfliktus, vagy akár elakadás a szakmai fejlődésben, Business Coach végzettségű kolléganőnk segít túllendülni a nehéz időszakon.

Nyílt kommunikáció

Hiszünk abban, hogy a mindennapi munkánk alapja a megfelelő belső kommunikáción múlik, legyen szó a mindennapi munkafolyamatokról, vagy épp a vállalat egyéb területein történő változásokról. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk a vállalaton belüli kommunikációs csatornák folyamatos fejlesztésére, fenntartására és munkatársaink folyamatos informálására.

Karrierút / Karrier tanácsadás

Rendszeresen időközönként elemzést végzünk kollégáink elmúlt időszakos teljesítményéről, ahol munkatársaink személyes beszélgetés keretében értékelik az adott kolléga hozzáállását, teljesítményét, további előrelépési lehetőségeit. Munkatársainkat a belépés napjától kezdve mentoráljuk, hogy sikeresen megtalálják az általuk elképzelt feladatokat, melyek illeszkednek személyes készségeikhez.

Tréningek

Teljesítmény-értékelési rendszerünk keretében félévente megkérdezzük kollégáinkat, hogy milyen tanfolyamokon, vizsgákon szeretnének részt venni a következő időszakban. Amennyiben az igények összeilleszthetők a céges stratégiánkkal, a szívesen finanszírozzuk őket. Szóba jöhetnek szakmai tréningek, nyelvi képzések, vagy akár „soft-skill”-eket fejlesztő tanfolyamok is.

Gyakorlatot szereznél iskola mellett?

Cégünk – vagy helyesebben a MagiCom Család – szakmai gyakorlati programjain olyan ismeretekre, tudásra tehetsz szert, amellyel kiemelkedhetsz a tömegből, és könnyedén el tudsz helyezkedni az egyre fokozódó versenyben a munkaerőpiacon.

Tudj meg többet

Milyen területekre várunk?

a

IT

a

Marketing

a

Projektmenedzsment

a

HR

KKV-ként multinacionális ügyfelekkel dolgozunk, ezért egyedülállóan széleskörű tapasztalatot szerezhetsz nálunk.

19 éves tapasztalatunknál fogva kötelességünknek érezzük a felhalmozott tudás átadását, pályakezdők és szakmai gyakorlatot keresők számára.

A gyakorlatod során ezt a tudást adjuk át, mely során beleláthatsz a cégünk működésébe, gondolkodásába, megismered a stratégiákat és az üzleti gondolkodásunkat. Tehát valódi feladatokon fogsz dolgozni, így valódi tapasztalatot szerezhetsz.

Ezzel a tudással biztosan megállod majd a helyed bárhol, amely akár MI is lehetünk, hiszen amennyiben kölcsönös az elégedettség, gyakorlati időd után várunk csapatunkba, így akár karrierutad kezdete is lehet a gyakorlati időd.

Azonban ez még nem minden, gyakorlatodért természetesen fizetést is kapsz!

Kik jelenkezhetnek?

Bárki, aki középiskolai, szakgimnáziumi, vagy egyetemi tanulmányai mellett keres gyakornoki helyet, vagy szakdolgozat írási lehetőséget. Lehetőséged van nálunk HR, Marketing, IT Üzemeltető, Hardver-és Szoftverfejlesztő csapatokban is gyakorlati helyet találni.

Mit profitálhatsz a MagiCom-nál töltött szakmai gyakorlatból?

 • Nem csak „betanítunk”, mentorálunk is
 • Olyan tudást adunk át, amelyet máshol is tudsz majd kamatoztatni
 • Szakmájukban kiemelkedő szakemberektől tanulhatsz
 • Széleskörű, naprakész ismereteket szerzezhetsz
 • Órarendhez igazítjuk a munkaórákat
 • Rugalmas munkaidőt biztosítunk
 • Az otthoni munkavégzést is biztosítjuk
 • Segítséget nyújtunk a szakdolgozat megírásában
 • Karrier lehetőséget biztosítunk, hisz szakmai gyakorlat után
  jó esélyed van nálunk elhelyezkedni
 • Nemcsak egy csapat, inkább egy kis család tagja leszel
 • Több esélyed lesz az álláskeresésnél, hiszen az érettségid, vagy diplomád mellett
  egészen komoly szakmai gyakorlatot és nyelvtudást tudsz majd felmutatni

Szakdolgozatodat valós példán keresztül írnád meg?

Ebben is segítünk! Amennyiben úgy döntesz, hogy szakdolgozatodban egy valódi vállalat üzleti felépítését vizsgálnád, és dolgoznál fel, fordulj bátran hozzánk. Minden anyagot biztosítunk, hogy sikeres szakdolgozati munkát tudj elkészíteni, miközben rengeteg gyakorlati példát láthatsz, arról amiről eddig csak tanultál.

Hogyan lehet bekerülni hozzánk?

Első lépésként küldd be önéletrajzodat a lenti űrlapon.

Mindenképpen szerepeljenek benne a következők:

 • Tanulmányaid
 • Szakmai ismereteid (IT, HR, Marketing, etc.)
 • Eddigi munkatapasztalatod, ha volt már
 • Nyelvtudásod

Ha a pályázati anyagod elnyeri tetszésünket, behívunk egy beszélgetésre, amelynek célja, hogy te, és mi is teljesebb képet tudjunk átadni egymásnak a célokról, működésről, elvárásokról.

Hány órában dolgozol majd?

Megbeszélés kérdése. Mindig az órarendedhez fogjuk alakítani a bent létedet.
Ha heti 20 órát tudsz vállalni, rendben van. Ha többet is tudsz vállalni, megbeszéljük, hogyan osszuk be.

Küldd be jelentkezésedet most!

   

  *A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  IT infrastruktúrát építünk, üzemeltetünk, és tervezünk

  Oktatunk

  Izgalmas rendezvényeket szervezünk

  Segítünk

  és mindeközben egy csapatot építünk