Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Légy részese a MagiCom közösségnek!

Tapasztald meg velünk az IT infrastruktúra építésével, tervezésével és üzemeltetésével kapcsolatos mérnöki és szervezési tevékenységeket. Ehhez megkapod a legkorszerűbb technológiai eszközöket és képzéstámogatást is, hogy fejlődhess!

Állásajánlatok

Böngéssz legfrissebb álláslehetőségeink között és jelentkezz egyszerűen LinkedIn profiloddal vagy önéletrajzod gyors feltöltésével!

IT Asset Manager

Start: ASAP
Home office / Budapest XIII.

Linux DevOps rendszermérnök

Start: ASAP
Home office / Budapest IX.

Network Engineer (LUXEMBOURG)


Luxembourg

Cisco rendszermérnök

Start: ASAP
Home office / Budapest IX.

IT Recruiter / Senior IT Recruiter

Start: ASAP
Home office / Budapest XIV.

IT System Engineer (LUXEMBOURG)


Luxembourg

IT System Administrator (LUXEMBOURG)


Luxembourg

MS Teams Technical Design Specialist

Start: ASAP
Home office / Budapest

Junior szerver- és rendszerüzemeltető

Start: ASAP
Home office / Budapest XIV.

Senior Technical Support Engineer (SDH/WDM/Ethernet)

Start: ASAP
Home office / Budapest

Service Desk Associate (English / French / Italian / Polish / German)

Start: ASAP
Home office / Budapest XIII

Cisco Security System Engineer

Start: ASAP
Home office / Budapest XIII

L2 Application Support Analyst

Start: ASAP
Home office / Budapest XI.

Szenior Információbiztonsági Tanácsadó

Start: ASAP
Home office / Budapest XIV.

Team Lead, Network Security Operations

Start: ASAP
Home office / Székesfehérvár

L3 Network Security Engineer

Start: ASAP
Home office / Székesfehérvár

L3 IT Security Analyst

Start: ASAP
Budapest / Home office

Dolgozz és fejlődj nálunk!

Multinacionális munkát biztosítunk számodra, kisvállalati rugalmassággal. Kiemelkedő szakmai közegben végezheted munkádat és versenyképes jövedelemre számíthatsz. Várunk csapatunkba, amennyiben nemzetközi ügyfeleinknél dolgoznál, az IT mellett marketing, pénzügy és HR területre is csatlakozhatsz központi csapatunkhoz, akár diákként is!

Tekintsd meg nyitott lehetőségeinket, és jelentkezz hozzánk!

a
1 Mrd
Bevétel
70 fő
Munkavállalók száma
5 év
Átlagosan nálunk töltött idő
150
Képzések száma évente

HR csapat

HR csapatunk nap mint nap azon dolgozik, hogy a kiemelkedő munkaerőt összekapcsolja a vállalatok igényeivel, ahol mindkét fél számára kölcsönösen jövedelmező és hosszútávú együttműködés születhet. Fontosnak tartjuk, hogy a jelentkezésed első pillanatától érezd, nálunk nem csak egy jelentkező vagy a sok közül, ezért kiemelten kezeljük jelentkezésed és folyamatos visszajelzésre számíthatsz.

Senior HR Manager

HR director

HR & Office Assistant

Munkatársaink mondták

Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink átlagosan 6,6 évig tartanak velünk.
Így érezték megukat nálunk:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum augue nibh, vulputate vel molestie eget, imperdiet a libero. Vivamus dictum ante et magna imperdiet tempor. Aliquam convallis risus purus, et tempor orci rutrum ac. Cras gravida, nulla in pharetra lobortis, risus libero sodales tellus, quis blandit nibh nisl id risus.

Minta János

Kultúránk, értékeink

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb trendeket és megoldásokat az ICT iparág területén. Munkatársaink szaktudása a legnagyobb „értékünk”, munkájuk minősége egybeforr a MagiCom szolgáltatásaival.

Azt valljuk, a szervezet tulajdonosainak és alkalmazottainak is joga van a kiegyensúlyozott élethez, hogy a munka mellett saját és családjuk életét összhangba hozzák.

Lehetőségeink szerint egyénekként és szervezetként is igyekszünk hasznos tagja lenni a környezetünknek, támogatni a társadalmilag fontos cselekedeteket.

Díjak és elismerések

Az információ-technológiában a naprakészség nem elég, valódi versenyelőny csak úgy érhető el, ha a munkatársak és a szervezet képességei a holnapra fókuszálnak, ezért már ma példaértékűen, tudatosan invesztálunk e képességek alakításába.

2007 óta Investors in People akkreditált szervezet vagyunk, 2016 óta Gold színtű minősítéssel. Ezzel követendő példaképként szerepelhetünk a magyar gazdaság szereplői előtt, olyan cégként, amely nem elégszik meg a trendek követésével, hanem „csinálja” is azokat.

Egy rendkívül fontos év volt számunkra 2016; elnyertük a Magyarország Legkiválóbb Vállalata címet is a szervezeti és egyéni képességek fejlesztése kategóriában. Az IIP Hungary és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara által díjazottak olyan cégek, amelyek figyelemre méltó szervezeti gyakorlatokkal mutatnak jó példát a gazdaság többi szereplőjének.

2012-ban elnyertük a kormány által meghirdetett „Családbarát Munkahely” megtisztelő címet. Többek között rugalmas és otthoni munkavégzéssel támogatjuk kollégáinkat. Évente több olyan rendezvényt is szervezünk, ahol kollégáink családjukkal vehetnek részt, a családi napon közel 300-an szoktunk összejönni. 

Karrierút

Egy valós eseményeken alapuló karrierút nálunk

Oktatás, képzés

 • Belső képzések
 • Karrier tanácsadás
 • Coaching
 • Webináriumok
 • Konferenciák
 • Belső – szakértő által megtartott –  tréningek
 • Nexpery
 • Belső – Online – felületek használata

Képzés, fejlesztés

A nálunk töltött idő alatt biztosítjuk kollégáink számára a lehető legtöbb lehetőséget a személyes fejlődésre. Így már csak munkatársainkon múlik, hogy mit hoznak ki a rendelkezésükre álló lehetőségből.
Sikereink záloga kollégáink felkészültsége, tudásuk folyamatos fejlesztése és bővítése, annak érdekében, hogy szakmai céljaikat sikeresen elérjék. A MagiCom teljes csapata elkötelezett a folyamatos fejlődés és tanulás mellett, mivel a rohamos tempóban fejlődő és változó piaci és gazdasági körülmények között kizárólag így tudjuk megőrizni, és növelni a piacon kivívott sikereinket.
Kollégáink fejlődését, személyre szabott tanulási úttal segítjük, hogy képességeiket a lehető legjobban ki tudják aknázni, és kiválóvá válhassanak saját szakmai területükön.
Adott munkakörhöz kapcsolódó képzések kerülnek meghatározásra, hogy kollégáink számára, a lehető leghasznosabb ismereteket szerezhessék meg.

Főbb területek

Coaching

Szívesen segítünk kollégáinknak, ha elakadást éreznek a mindennapi munkájukban. Lehet az akár a munka és magánélet összehangolásának nehézsége, motiválatlanság, munkatárssal/vezetővel kialakult konfliktus, vagy akár elakadás a szakmai fejlődésben, Business Coach végzettségű kolléganőnk segít túllendülni a nehéz időszakon.

Nyílt kommunikáció

Hiszünk abban, hogy a mindennapi munkánk alapja a megfelelő belső kommunikáción múlik, legyen szó a mindennapi munkafolyamatokról, vagy épp a vállalat egyéb területein történő változásokról. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk a vállalaton belüli kommunikációs csatornák folyamatos fejlesztésére, fenntartására és munkatársaink folyamatos informálására.

Karrierút / Karrier tanácsadás

Rendszeresen időközönként elemzést végzünk kollégáink elmúlt időszakos teljesítményéről, ahol munkatársaink személyes beszélgetés keretében értékelik az adott kolléga hozzáállását, teljesítményét, további előrelépési lehetőségeit. Munkatársainkat a belépés napjától kezdve mentoráljuk, hogy sikeresen megtalálják az általuk elképzelt feladatokat, melyek illeszkednek személyes készségeikhez.

Tréningek

Teljesítmény-értékelési rendszerünk keretében félévente megkérdezzük kollégáinkat, hogy milyen tanfolyamokon, vizsgákon szeretnének részt venni a következő időszakban. Amennyiben az igények összeilleszthetők a céges stratégiánkkal, a szívesen finanszírozzuk őket. Szóba jöhetnek szakmai tréningek, nyelvi képzések, vagy akár “soft-skill”-eket fejlesztő tanfolyamok is.

Iskola mellett gyakorlatot szereznél?

Cégünk – vagy helyesebben a MagiCom Család – szakmai gyakorlati programjain olyan ismeretekre, tudásra tehetsz szert, amellyel kiemelkedhetsz a tömegből, és könnyedén el tudsz helyezkedni az egyre fokozódó versenyben a munkaerőpiacon.

Tudj meg többet

Milyen területekre várunk?

a

IT

a

Marketing

a

Projektmenedzsment

a

HR

KKV-ként multinacionális ügyfelekkel dolgozunk, ezért egyedülállóan széleskörű tapasztalatot szerezhetsz nálunk.

19 éves tapasztalatunknál fogva kötelességünknek érezzük a felhalmozott tudás átadását, pályakezdők és szakmai gyakorlatot keresők számára.

A gyakorlatod során ezt a tudást adjuk át, mely során beleláthatsz a cégünk működésébe, gondolkodásába, megismered a stratégiákat és az üzleti gondolkodásunkat. Tehát valódi feladatokon fogsz dolgozni, így valódi tapasztalatot szerezhetsz.

Ezzel a tudással biztosan megállod majd a helyed bárhol, amely akár MI is lehetünk, hiszen amennyiben kölcsönös az elégedettség, gyakorlati időd után várunk csapatunkba, így akár karrierutad kezdete is lehet a gyakorlati időd.

Azonban ez még nem minden, gyakorlatodért természetesen fizetést is kapsz!

Kik jelenkezhetnek?

Bárki, aki középiskolai, szakgimnáziumi, vagy egyetemi tanulmányai mellett keres gyakornoki helyet, vagy szakdolgozat írási lehetőséget. Lehetőséged van nálunk HR, Marketing, IT Üzemeltető, Hardver-és Szoftverfejlesztő csapatokban is gyakorlati helyet találni.

Mit profitálhatsz a MagiCom-nál töltött szakmai gyakorlatból?

 • Nem csak „betanítunk”, mentorálunk is
 • Olyan tudást adunk át, amelyet máshol is tudsz majd kamatoztatni
 • Szakmájukban kiemelkedő szakemberektől tanulhatsz
 • Széleskörű, naprakész ismereteket szerzezhetsz
 • Órarendhez igazítjuk a munkaórákat
 • Rugalmas munkaidőt biztosítunk
 • Az otthoni munkavégzést is biztosítjuk
 • Segítséget nyújtunk a szakdolgozat megírásában
 • Karrier lehetőséget biztosítunk, hisz szakmai gyakorlat után
  jó esélyed van nálunk elhelyezkedni
 • Nemcsak egy csapat, inkább egy kis család tagja leszel
 • Több esélyed lesz az álláskeresésnél, hiszen az érettségid, vagy diplomád mellett
  egészen komoly szakmai gyakorlatot és nyelvtudást tudsz majd felmutatni

Szakdolgozatodat valós példán keresztül írnád meg?

Ebben is segítünk! Amennyiben úgy döntesz, hogy szakdolgozatodban egy valódi vállalat üzleti felépítését vizsgálnád, és dolgoznál fel, fordulj bátran hozzánk. Minden anyagot biztosítunk, hogy sikeres szakdolgozati munkát tudj elkészíteni, miközben rengeteg gyakorlati példát láthatsz, arról amiről eddig csak tanultál.

Hogyan lehet bekerülni hozzánk?

Első lépésként küldd el magyar és angol nyelvű önéletrajzodat és motivációs leveledet a job@magicom.com email címre.

Mi szerepeljen benne?

 • Korább is aktuális tanulmányok
 • Nyelvtudásod
 •  Szakmai ismereteid (IT, HR, Marketing, etc.)
 • Korábbi tapasztalataid

A motivációs leveledbe foglald bele, miért hozzánk jelentkezel, és mi a célod a gyakorlattal.

Ha a pályázati anyagod elnyeri tetszésünket, behívunk egy beszélgetésre, amelynek célja, hogy te, és mi is teljesebb képet tudjunk átadni egymásnak a célokról, működésről, elvárásokról.

Hány órában dolgozol majd?

Megbeszélés kérdése. Ha heti 20 órát tudsz vállalni, rendben van. Ha többet is tudsz vállalni, megbeszéljük, hogyan osszuk be. Mindig az órarendedhez fogjuk alakítani a bent létedet.

MagiCruiter, MagiClient

Ha van olyan ismerősöd vagy barátod, akit alkalmas tartasz egy meghirdetett pozícióra, kösd össze velünk, és mi megjutalmazunk, ha valóban Ő a megfelelő ember. Csatlakozz Te is a MagiCruiter közösséghez és keress plusz pénzt!

A MagiCruiter közösség nagyon egyszerűen működik. Gondold végig, ki lehet alkalmas ismerőseid közül a pozícióinkra. Küldd el az ajánlott jelölt CV-jét a job@magicom.hu e-mail címre, és a CV mellett adj egy rövid indoklást, miért javaslod a jelölt felvételét.

Outsourcing, fejvadászat

Partnereinkkel a hosszú távú outsourcing szerződéseink mellett projekt munkák elvégzésében is együttműködünk, legyen szó magyarországi lokációról, vagy EU-s helyszínről. Outsourcing tevékenységünk mellett munkaerő-kölcsönzési és fejvadász feladatokat is ellátunk. Szakembereinket folyamatosan képezzük, hogy a legmodernebb technológiai hátteret és a műszakilag elérhető legjobb megoldást nyújthassuk ügyfeleink számára. Stabil pénzügyi hátterünk lehetőséget biztosít ügyfeleink kívánságainak gyors és rugalmas teljesítésére.

Támogatásaink

Számos szakmai szervezet aktív tagjaként tevékenykedünk, és rendszeresen támogatunk rászoruló intézményeket, egyesületeket. Önkéntes munkáinkhoz, szervezett gyűjtési programjainkhoz kollégáink is nagy örömmel csatlakoznak

IT infrastruktúrát építünk, üzemeltetünk, és tervezünk

Oktatunk

Izgalmas rendezvényeket szervezünk

Segítünk

és mindeközben egy csapatot építünk