Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.
Cégünkről

2023-ra elértük azt a méretet,

hogy partnereinket nemzetközileg tudjuk kiszolgálni, a lehető legmagasabb szakmai színvonal mellett, ugyanakkor KKV-ként nem kötnek az iparágra jellemző rugalmatlan folyamatok.

Az elmúlt években

számos globális cég választotta a MagiCom szolgáltatásait IT kihívásainak megoldására.

Kivétel nélkül azt a visszajelzést kaptuk vissza, hogy sok előző szolgáltatás után végre tényleg valami mást kaptak, mint a megszokott. Spórolja meg a rengeteg időt és pénzt, válassza a kiváló megoldást elsőre!

Nem hiszünk a sablon megoldásokban,

minden partnerünk számára egyedi megoldásokat kínálunk, a lehető legjobb eredmény érdekében. Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy jó döntést hoz, és nem csak egy újabb ügyfél lesz számunkra, hanem hosszútávú partnerként tekintünk Önre és segítünk elérni informatikai céljait.

Szolgáltatásainknak köszönhetően

infrastruktúrája a legjobb kezekben lesznek, legyen akár vezetékes vagy vezetéknélküli – legyen szó tervezésről, kivitelezésről vagy akár üzemeltetésről.

Menedzsment

pénzügyi igazgató

ügyvezető igazgató

MagiCom nagykövet

Brandjeink

Nexpery

Díjak és elismerések

Investors in people

16 éve Investors in People akkreditált szervezet vagyunk. Ezzel követendő példaképként szerepelhetünk a magyar gazdaság szereplői előtt, olyan cégként, amely nem elégszik meg a trendek követésével, hanem „csinálja” is azokat.

2016 Magyarország legkiválóbb vállalatai

Egy rendkívül fontos év volt számunkra 2016; elnyertük a Magyarország Legkiválóbb Vállalata címet is a szervezeti és egyéni képességek fejlesztése kategóriában. Az IIP Hungary és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara által díjazottak olyan cégek, amelyek figyelemre méltó szervezeti gyakorlatokkal mutatnak jó példát a gazdaság többi szereplőjének.