Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

COVID19 – MagiCom Update

Bár egyikünk sem gondolta volna, hogy egyszer szükség lesz rá, a MagiCom pandémiás esetre készített működési terve most nagy segítség számunkra. Ennek révén a munkavégzés helyszíne változik, de a munka ugyan olyan hatékonysággal folyik tovább, a már megszokott színvonalon! 

A MagiCom kft.-nél kiemelten fontosnak tarjuk kollégáink és partnereink egészségét, ezért a napi munkavégzést ideiglenesen mi is Home Office-ban végezzük az elkövetkezendő időszakban. Az esetleges plusz kapacitásainkat, folyamataink és működésünk fejlesztésére használjuk fel, hogy a jövőben még jobb és magasabb színvonalon szolgálhassuk ki partnereinket!

Fő tevékenységünk mellett, Nexpery hálózati informatikus képzésünk oktatási folyamataiba sem állt meg az élet. Tanulóink és oktatóink gördülékenyen átálltak az online oktatási formákra, így hallgatóink a tervezett időben fognak végezni a képzésükkel. Bár így a szakmai tárgyak tudásanyagát 100%-ban át tudjuk adni online felületeken, mi továbbra is hiszünk a személyes oktatásban

Mindenkinek vírusmentes időszakot kívánunk!

Share