Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Variációk 1 témára: Így zajlott

Egy sztárműsorvezető, egy sportpszichológus, egy SSC vezető és egy 12 éves Európa-bajnok sakkozó. Na de mi a közös bennük? Így vagy úgy, mindenki életében nagyon meghatározó a FORDULAT. Erről “meséltek” nekünk a múlt heti “Variációk1témára” üzleti reggelin, fantasztikus hangulatot teremtve. 🙂 Egy fél nap Bombera Krisztinával, Harsányi Szabolcs gergővel, Csajtai Kornéllal, és Galál Zsókával a #MagiCom és a #Talentuno 6. közös üzleti reggelijén.

Az üzleti reggeli során számos érdekes és új gondolatot ismertünk meg, amiből most kiemelnénk a kedvencünket, ami Bombera Krisztina gondolatai közül került ki.

„A szükségszerű változásokkal, fordulatokkal összefüggésben nagyon sokat segít, ha nem csak olyan emberekhez fordulunk, akik pont ugyan olyanok, mint mi. Hanem fordulunk olyan emberekhez is, megkérdezünk olyan embereket is, akik radikálisan másképp látják a dolgokat, hiszen abból, lehet, hogy sokkal jobb választ kapunk a kérdéseinkre, a problémáinkra, helyzetünkre, mint a homogén környezetünkből.”

Ezt a folyamatot pedig rendkívül felerősíti a napjainkban jelenlévő social media. Tehát törekedjünk arra, hogy a komfortzónánkkal szembenálló véleményeket is meghallgassunk, annak érdekében, hogy könnyebben vegyük az életünkben bekövetkező, kissebb vagy nagyobb változásokat.

Mi már rendkívül várjuk a következő alkalmat, amelynek témája talán még ennél is izgalmasabb lesz!

Várjuk legközelebb is minden kedves partnerünket!

Share