Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Végzett a Nexpery 3. évfolyama

Pillanatok alatt elrepült ez a 10 hónap, így pedig a múlt héten egy hangulatos vacsorával hivatalosan is lezártuk a Nexpery 3. évfolyamát! Hallgatóink sikeresen vették az CCNA és CCNP komplex tanagyagát és a vizsgákat is, így már L2-es szintű tudással rendelkező szakemberként léptek ki a munkaerőpiacra.  

Mostanra már minden diákunk szuper nagyvállatoknál dolgozik és lelkesen építi új karrierjét!  Mi nem állunk meg hiszen a jövő héten már el is startol a Nexpery 4. évfolyama!  

Nagyon örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy az első évfolyamban végzett hálózati informatikus szakemberek már közel két éve dolgoznak változatos munkakörökben, mint: rendszermérnök, junior vezetéknélküli hálózati mérnök, Network Designer, L2 hálózati mérnök, DevOps engineer, és vezetőik visszajelzése alapján sikeresen megállták helyüket.   

Általánosságban elmondható, hogy idén is nagy igény mutatkozik a frissen kikerült hálózati szakemberek iránt, hiszen, magas szintű tudással rendelkeznek, és gyakorlatilag azonnal bevethetők. 

Gratulálunk Nekik és nagyon büszkék vagyunk Rájuk! 

Share