Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.
Timár László verseny 2023

MagiCom a 22-dik Tímár László Esettanulmány Versenyen

Kis túlzással, amióta létezik esettanulmányi verseny a Pannon Egyetem Gazdaságtudomány Karán, a MagiCom minden évben lelkes támogatóként jelent meg. Sőt, fordítva talán még jobban hangzik. Amióta létezik MagiCom, valamilyen formában mindig ott álltunk és állunk a „Tímár” mögött. Nálunk mindenki tudja, ha február vége, akkor felkerekedünk és kisebb-nagyobb szakértő csapattal indulunk Veszprémbe.

Hogy miért szeretjük? Mert mindenki nyertesen távozik a versenyről, mindenki beleteszi a saját tudását és mindenki kiveszi a végén a maga „nyereményét”. Van, aki az egyetemi ismereteket és tudást, van, aki a vállalati munkaerő-piaci tapasztalatokat és kapcsolatokat és megint mások a fiatal hallgatók friss, kreatív gondolatait.

Ráadásul idén egy generációváltós történet is átszőtte az esetet, amelyet mi különösen jól ismerünk. Kemény Dóra, a MagiCom tulajdonos gazdasági igazgatója talán éppen a MagiCom pár éve megvalósított generációváltásáról beszélget a versenyen dr. Csizmadia Tibor, a Pannon Egyetem Gazdaságtudomány Karának dékánhelyettesével.

Az idei évben a Rajos szikvíz biztosította a verseny izgalmas és aktuális ESETét, ami igazi mélyvíz volt a versenyzők számára.

A MagiCom standjánál számos lelkes és ambiciózus versenyzővel találkoztunk, ahol a diákok hasznos karriertanácsokat kaptak a MagiCom HR csapatától.

Nézd meg videónkat és éld át a hangulatot.

Share