Szeretnél úgy tanulni és ismereteket szerezni, hogy mindezt megfizetik neked?

Szakdolgozatodat egy vállalatról szeretnéd írni?

Kötelező szakmai gyakorlati helyet keresel?

Gyakorlati tapasztalatszerzésre vágysz?

 

18 éves tapasztalatunkat felhasználva hivatásunkká vált a gyakornokok segítése, tanítása. Cégünk – vagy helyesebben a MagiCom Család – szakmai gyakorlati programjain olyan ismeretekre, tudásra tehetsz szert, amely egyre keresettebb lesz az elkövetkező években! Ha érdekel az IT világa, a Projektmenedzsment, vagy a Marketing, esetleg felcsillan a szemed az Employer Branding hallatán, add be jelentkezésed hozzánk, és megkeressük a hozzád leginkább passzoló feladatokat! Olyan ügyfeleink vannak, akik élen járók az olaj- és gáziparban, légi közlekedésben, energiatermelési szektorban, vagy éppen egészségügyi területen. Bár kkv vagyunk, mégis multinacionális partnerekkel dolgozunk együtt, így garantált, hogy széleskörű ismereteket fogsz nálunk gyűjteni. A gyakorlatod során belelátsz a cégünk működésébe, gondolkodásába, megismered a stratégiákat és az üzleti gondolkodásunkat, mely TUDÁST a jövőben KAMATOZTATNI TUDOD majd, akár NÁLUNK is! Igen, jól olvastad, nálunk. A MagiCom-nál támogató környezetre számíthatsz, ha szakmai gyakorlatod után állandó munkahelyet keresel.

Mit profitálhatsz a MagiCom-nál töltött szakmai gyakorlatból?

 • Nem csak „betanítunk”, mentorálunk is
 • Olyan tudást adunk át, amelyet máshol is tudsz majd kamatoztatni
 • Szakmájukban kiemelkedő szakemberektől tanulsz
 • Széleskörű, naprakész ismereteket szerzel
 • Órarendhez igazítjuk a munkaórákat
 • Rugalmas munkaidőt biztosítunk
 • Az otthoni munkavégzést is biztosítjuk
 • Segítséget nyújtunk a szakdolgozat megírásában
 • Karrier lehetőséget biztosítunk, hisz szakmai gyakorlat után jó esélyed van nálunk elhelyezkedni
 • Nemcsak egy csapat, inkább egy kis család tagja leszel
 • Több esélyed lesz az álláskeresésnél, hiszen az érettségid, vagy diplomád mellett egészen komoly szakmai gyakorlatot és nyelvtudást tudsz majd felmutatni

 

 

Kik jelentkezhetnek?

 

 

 

Bárki, aki középiskolai, szakgimnáziumi, vagy egyetemi tanulmányai mellett keres gyakornoki helyet, vagy szakdolgozat írási lehetőséget. Lehetőséged van nálunk HR, Marketing, IT Üzemeltető, Hardver-és Szoftverfejlesztő csapatokban is gyakorlati helyet találni.

Hogyan lehet bekerülni hozzánk?

Első lépésként küldd el magyar és angol nyelvű önéletrajzodat és motivációs leveledet a job@magicom.com email címre. Az önéletrajzodban a korábbi és az aktuális tanulmányok mellett a nyelvtudásod, informatikai ismereteidet és esetleges korábbi szakmai tapasztalataidat is bátran tüntesd fel. A motivációs leveledbe foglald bele, miért hozzánk jelentkezel, és mi a célod a gyakorlattal.
Ha a pályázati anyagod elnyeri tetszésünket, behívunk egy beszélgetésre, amelynek célja, hogy te, és mi is teljesebb képet tudjunk átadni egymásnak a célokról, működésről, elvárásokról.
Hány órában dolgozol majd?
Megbeszélés kérdése. Ha heti 20 órát tudsz vállalni, rendben van. Ha többet is tudsz vállalni, megbeszéljük, hogyan osszuk be. Mindig az órarendedhez fogjuk alakítani a bent létedet.