Jó helyre kerültek az adományok

Posted by:

adomany_alapitvanyHárom évvel ezelőtt indítottuk útjára az azóta igen nagy támogatottságot kapott, karácsonyi „cipősdoboz” akciónkat. Idén is olyan alapítványt kerestünk, ahol az általunk nyújtott támogatás jelentősen hozzájárul a céljaik eléréséhez. Így találtunk rá a Gyermekvilág Ágyszínház Alapítványra, melynek legfőbb küldetése, hogy a játék erejével segítsék a kórházban fekvő gyerekeknek elviselni a betegségüket, oldják szorongásukat, személyes odafigyelésükkel megelőzzük a hospitalizációt. A MagiCom karácsonyi vacsoráját követően kézbesítettük a karácsonyfa alatt összegyűlt nagylelkű adományokat a Gyermekvilág Ágyszínház Alapítványhoz. Aki a MagiCom karácsonyon ott volt a Duna Palotában biztosan emlékszik Fejes Melindára, aki az alapítvány képviseletében tisztelte meg az esténket. A Melinda nekünk írt megható köszönőleveléből idézünk:
„A hála kevés, de tartozunk vele és hatalmas köszönet valamennyi önkéntesünk nevében is! Még sohasem kaptunk ilyen szép, kézzelfogható meglepetést. Emelem kalapom Előttetek! Annyira egyedülálló, hogy egy cég nem az oly népszerű, nagynevű alapítványoknak juttat. Tudom nagyon sok helyen van szükség támogatásra és minden ilyen helyen célba talál a segítség, de higgyétek el jó helyre került az ajándék! Nagyon nagy örömmel bontottuk ki a dobozokat zacskókat, és fejben már annyi mindennek egyből megvolt a felhasználási terve. Nálunk például az onkológián egyből akadt kislány aki boldogan tapasztgatta a füzetkében a ragasztható formákat és csillogó szemekkel ölelte át a füzetet, mikor mondtuk, hogy megtarthatja. Érdemes az ilyen pillanatokért és tudnotok kell, hogy a csillogás Nektek szólt!!!! Köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az egész karácsonyi ünnepségetek, a barátságos hangulat nekünk volt külön ajándék, még sosem voltam ilyen kedves, odafigyelős társaságban…..ez biztosan a fantasztikus empátiátokból ered, ami annyira szépen összhangban volt a gondos szervezéssel…….
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket…..hogy megerősítettetek abban, amit anyukám is mond: nagyon sok jó ember van a világon!”

0